top of page
IMG_20190926_195249.jpg

Floris Vercauteren

 

Je vertrekt altijd vanuit de basis. Want zoals Bruce Lee eens heeft gezegd: ‘’I fear not the man who has practiced 10.000 kicks once, but I fear the man who practiced one kick 10.000 times’’. Een technisch verfijnde basis is het uitgangspunt voor de trainingen van Floris. Een goed fundament is bepalend voor elke atleet, maar zeker ook voor een bokser. Vertrekkend vanuit die basis zijn zijn trainingen altijd een samenstelling van verschillende elementen: de deelnemers hun uithoudingsvermogen,  kracht, balans, ritme en timing worden afwisselend op de proef gesteld. Met een achtergrond in diverse vechtsporten (MMA, Kickboksen, Grappling en Taekwondo) is hij in staat om inzichten uit verschillende disciplines te integreren in zijn trainingen. Als bokstrainer is hij dan ook altijd opzoek naar de juiste balans tussen herhaling en diversiteit, tussen uitleg en uitvoering en dus het mentale en het fysieke.

IMG_20190926_195441.jpg

Maurus Paulus

 

Deze jonge ambitieuze en gedreven bokser staat zelf midden in de sport. Als actieve wedstrijdbokser en personal trainer kent hij de verschillende kanten van de bokssport. Zijn actuele wedstrijdervaring gecombineerd met kennis over verschillende trainingsmethodes geven zijn trainingen ook de recreatieve bokser de intense beleving van deze klassieke, maar ook veelzijdige sport. Een goed oog voor zowel de groepsdynamiek  als de individuele behoeftes maken Maurus een coach die altijd voor de groep en het individu klaarstaat. Een nuttig en inspirerend advies, een duwtje in de rug en/of een goed gesprek, maken hem tot een zeer complete trainer die zowel de jongeren als de volwassenen naar een hoger niveau weet te tillen.

Jerone Richardson

Grenzen worden verlegd in de trainingen van Jerone. In zijn intensieve en gevarieerde training blijft hij dicht bij jou als deelnemer, waardoor je telkens een stapje bijzet. De trainingen zijn een afwisseling van flinke beproeving, advies/uitleg en persoonlijke motivatie. "waarom zijn we hier?!", wat is je doel met je training? Bij een training van Jerone moet je je doel duidelijk voor ogen nemen. Zijn trainingen zijn een persoonlijke maar ook gezamenlijke test. Iedereen is samen verantwoordelijk voor het resultaat.

Na een  training van Jerone kom je er samen achter dat er meer in je zit dan je vooraf had gedacht.

 

WhatsApp Image 2019-10-02 at 14.05.35.jp
bottom of page