top of page

Reguliere training

Bokslessen voor zowel beginners als gevorderden

 

Als je 16 jaar of ouder bent kun je deelnemen aan de Reguliere trainingen van Lamotta Boxing. Tijdens deze  training werk je aan je eigen doelstellingen:

ben je opzoek naar een intensieve cardio workout, spierverstevigende oefeningen, weerstandstraining, de verbetering van je oog-hand- & voetcoördinatie, wil je vooral kilo’s kwijtraken of juist aankomen, aan je zelfvertrouwen werken, of ben je gewoon opzoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je jouw individuele doelstelling in groepsverband en onder goede begeleiding kunt behalen? Dan ben jij bij Lamotta Boxing aan het juiste adres! We hebben de beschikking over hoogwaardige trainingmasterialen, zo kan er gewerkt worden op bokszakken, bokspads, in de handschoenen, maar ook met kettlebells, resistance bands, een voetladder en andere boks- en conditiespecifieke materialen.

De trainingen zijn wisselend van opzet, maar bevatten altijd zowel conditionele als bokstechnische elementen. Want samen met een verfijnde techniek vormt een goede conditie de basis van elke bokser. Het wordt dan ook niet voor niets gezien als een van de beste manieren om op een gezonde manier gewicht te verliezen en fit te worden. Verder luisteren wij natuurlijk ook naar de vraag van de sporter. Daarom word het jou als lid van Lamotta Boxing mogelijk gemaakt om je voorkeur bij ons aan te geven zodat wij jou op gepaste momenten binnen de training persoonlijke oefeningen of variaties kunnen aandragen. En voor de fanatiekelingen die de smaak van het boksen echt te pakken hebben bieden wij ook wedstrijdtrainingen aan.

bottom of page